Dit is het aanbod koop- en huurwoningen die Gerwig Makelaardij in de portefeuille heeft. Het aanbod is zeer divers en dat blijkt ook uit het beeld en de omschrijvingen. Er kan worden gezocht via de kaart naar een door u speciaal gewenste plek. U kunt ook door de lijst scrollen en kijken of er een object van uw gading bij zit.

Vorige | Volgende
Verkocht

Nigtevechtseweg 190 VREELAND

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0346262543

info@gerwig.nl

Omschrijving

Een geschikte plek vinden om uw droomhuis te realiseren op een ruime kavel direct met de tuin aan de rivier "de Vecht" is wellicht zoeken naar een speld in een hooiberg… Laten wij nu net naast zo'n hooiberg deze kavel gevonden te hebben! Net buiten de oude dorpskern van het rustieke monumenten dorpje Vreeland, ligt direct aan de rivier de Vecht met adembenemend mooi uitzicht aan de voorzijde over...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Een geschikte plek vinden om uw droomhuis te realiseren op een ruime kavel direct met de tuin aan de rivier "de Vecht" is wellicht zoeken naar een speld in een hooiberg… Laten wij nu net naast zo'n hooiberg deze kavel gevonden te hebben!

Net buiten de oude dorpskern van het rustieke monumenten dorpje Vreeland, ligt direct aan de rivier de Vecht met adembenemend mooi uitzicht aan de voorzijde over de weilanden en achter over de Vecht; deze zeer ruime bouwkavel van maar liefst 3.143m². Een werkelijk unieke kans om op een rustige plek direct grenzend aan het water en op 25 min afstand van de steden Amsterdam en Utrecht uw droomhuis/villa te realiseren!

Passend binnen de regels van het vigerend bestemmingsplan heeft architectenbureau de Vries & Theunissen B.V. een ontwerp gemaakt welke ook tevens volledig vergund is. Indien dit ontwerp aan al uw wensen en eisen voldoet kan de aannemer direct aan de slag. De uitkomst is een prachtig, landelijk en comfortabel woonhuis van circa 250 m2 (GO (exclusief vergunningsvrij aanbouwen en eventuele veranda's)) gebruiksoppervlakte gerealiseerd op deze ruime kavel van circa 3.143 m² eigen grond. Een eventuele ruime kelder is mogelijk. Bijgaand treft u een ontwerp/plan aan van het architecten bureau: De Vries & Theunissen B.V. te Loosdrecht. Het ontwerp past (naar onze bescheiden mening!) mooi op het perceel en in haar omgeving. Het staat een koper uiteraard ook vrij naar eigen inzicht een ontwerp te maken dan wel het huidige ontwerp aan te passen (o.i.d.)

De kavel is fraai, vrij gelegen aan het water, en langs een rustig en idyllisch landweggetje de Nigtevechtseweg waar vooral mooie landelijke woonhuizen en woonboerderijen gelegen zijn.
De dorpen Nigtevecht en Vreeland zijn op korte afstand bereikbaar waar u uw basisvoorziening heeft; zoals de ambachtelijk bakker, slager, supermarkt, scholen, kinderdagopvang etc.
Tevens heeft Vreeland één, recent vernieuwde, grote basisschool, een beroemd pannenkoekenhuis en een ster restaurant. Amsterdam/Schiphol slechts op 25 minuten, Utrecht 25 min en Hilversum op een kleine 15 minuten rijden.

Maak met ons kantoor een afspraak (kan ook buitenkantoortijden en in het weekeinde) voor een uitvoerige rondleiding ter plaatse of op ons kantoor voor een presentatie en uitleg van de mogelijkheden.

Overige informatie:
-Direct aan de rivier de Vecht gelegen, unieke mogelijkheid tot bouwen van uw droom Villa.
-Volledig in de rust en natuur tussen Vreeland en Nigtevecht, op 25 min afstand van Amsterdam, Schiphol, AMC, Zuidas, gezellige dorpen in het Gooi en de Stad Utrecht.
-Het ontwerp wat hierboven beschreven en in de presentatie zichtbaar is vergund bij de gemeente, u kunt zo gaan bouwen.
-Er is een uitgebreid bodem onderzoek uitgevoerd en beschikbaar ter inzage.
-Onder voorbehoud gunning eigenaar.
-Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3143 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vreeland
Sectie
B
Perceel
1642
Oppervlakte
3143 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Nigtevechtseweg 190 VREELAND

naar Nigtevechtseweg 190 VREELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand