Dit is het aanbod koop- en huurwoningen die Gerwig Makelaardij in de portefeuille heeft. Het aanbod is zeer divers en dat blijkt ook uit het beeld en de omschrijvingen. Er kan worden gezocht via de kaart naar een door u speciaal gewenste plek. U kunt ook door de lijst scrollen en kijken of er een object van uw gading bij zit.

Vorige | Volgende
Aangekocht

Kerklaan 22 KORTENHOEF

Deze woning is aangekocht

Neem contact met ons op

0346-262543

info@gerwig.nl

Omschrijving

In de oude kern van het dorp gelegen, unieke karakteristieke vrijstaande villa gebouwd omstreeks jaren '30 van de vorige eeuw waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Deze bijzondere woning heeft een romantische sfeer en veel originele stijlkenmerken zijn bewaard gebleven. De woning dient te worden aangepast aan de huidige woonwensen. In de aanmelding ziet u een fotoimpressie hoe de woning eruit...

Kenmerken

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In de oude kern van het dorp gelegen, unieke karakteristieke vrijstaande villa gebouwd omstreeks jaren '30 van de vorige eeuw waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Deze bijzondere woning heeft een romantische sfeer en veel originele stijlkenmerken zijn bewaard gebleven. De woning dient te worden aangepast aan de huidige woonwensen. In de aanmelding ziet u een fotoimpressie hoe de woning eruit zou kunnen zien na verbouwing. Indeling: via een prachtige entree wordt de hal bereikt met het toilet, de meterkast en toegang tot de woonkamer met schuifpui en een prachtig uitzicht op de besloten achtertuin. Woonkeuken met deur naar de zijtuin (voorheen de dienstingang). Tevens nog een slaapkamer. Eerste verdieping: via een bordestrap met bovenlichten en roedeverdeling toegang naar de overloop. De slaapkamer is voorzien van een karakteristieke schouw, balkon en vaste kastruimte. De mogelijkheid bestaat om van deze riante slaapkamer twee slaapkamers te creƫren (zie bijgevoegde plattegrond). Badkamer met ligbad en wastafel. Toegang naar de zolder met de C.V.-installatie. Tweede verdieping. mogelijkheid voor slaapkamer. Tuin: de achtertuin is besloten en biedt veel privacy en groen. De woning heeft een karakteristieke en romantische uitstraling die de liefhebber zal charmeren. Een unieke woning op loopafstand van het centrum. Oplevering in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Aangekocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Foto's

Kaart Kerklaan 22 KORTENHOEF

naar Kerklaan 22 KORTENHOEF
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand